Produktivitet men på olika sätt

Godmorgon hjärtisar!
 
Eller godmorgon, det är strax lunchtid, men har haft en riktigt slö och stressfri morgon så det känns fortfarande som att det är den aktuella hälsningen.
Det blev inget bloggande igår som ni märkte och jag har ingen riktig förklaring till det heller. Men iallfall hade en produktiv morgon där jag tog tag i en hel del mejlande och fix, sen skola för sista casepresentationen och sen hem för sims. Sen gjorde jag egen pyttipanna som tog väldigt lång tid då allt skulle skivas så smått, men gott blev det så det var värt väntan. Sen blev det bara slöande framför netflix med Timo innan det blev dags för sängen.
Ganska stor kontrast till dagens aktiviteter. Idag väntar gym, plugg då jag har hemtenta imorgon (alltså läsa igenom lite anteckningar typ), plocka i lägenheten som fortfarande ser ut som ett bombnedstlag då ingen av oss har haft egentlig tid att städa här hemma. Men så får det vara.
 
Nu ska jag avnjuta min frukost framför youtube innan det är dags för gymmet. Planerar 1-1.5h idag så får vi se hur det går!
 
 
Danskt rågbröd med kalkon och röd paprika. Mums! Det har blivit lite av min hookup den senaste veckan, och jag ser inget slut på det än på länge!
 
Hoppas ni har en fantastisk dag! Har ni några speciella planer? <3
1 Emelie:

skriven

Så otroligt gott det ser ut!!

Hoppas det gick bra på gymmet :)

Kommentera här: