Min energi är på lägsta nivån nu alltså!

Hej hjärtisar!
 
Fy vad detta väder suger alltså! Det har regnat i dagar nu och himlen är grå, så grå. Löven ligger nu som en sörja på marken och allt är nu bara grått, brunt och mörkt!
Jag är så trött alltså. Trots dagliga doser med tillskott av D-vitamin och C-vitaminrika frukter och grönsaker så upplever jag ingen förbättring.
Jag SKA ta tag i detta och boka tid på vårdcentralen till veckan och be dem ta järnvärde samt TSH och T4. Järnvärde då jag undrar om jag kanske har lite lågt (trötthet samt att jag svimmade efter senaste blodgivningen) och TSH och T4 för att undersöka sköldkörtlens funktion då jag känner igen mig i en hel del symptom som rör speciellt hypotyreos. Skulle nu proverna komma tillbaka normala så köper jag det naturligtvis, då beror tröttheten på något annat, men tycker inte att jag har ett så stressigt liv att det ska vara orsaken till att jag har ett sömnbehov på 9-11 timmar men jag kan ju ha fel såklart.
Men jag tänker ta prover först för att utesluta något kroppsligt innan jag börjar göra alterneringar i min vardag.
 
 
Här har vi allafall frukosten jag unnade mig imorse, lite energi fick jag av dessa bananpannkakor med hallon, en kopp med grönt te och ett tänt ljus. Man får göra det som krävs ;)
 
 

Kommentera här: