Förstår inte riktigt vad som är fel

Hej fina ni!
 
Förra veckan var fullsmockad med plugg och ärenden, men jag lyckades få ihop både fika med Jossan och Katarina (Eller det var Jossan som fick ihop det) och buddymöte i torsdags. I fredags blev det en massa fix inför den stora dagen- lördagen som var Timos 25-årsdag! 
Det blev en jättelyckad födelsedag med fika, paket, blommor och bara en massa mys helt enkelt <3
 
Tyvärr har jag inte mått så bra de senaste dagarna, egentligen har jag mått kasst sen typ onsdags? Illamående, yr, trött haft huvudvärk från och till. Funderar om det kanske har med blodgivningen att göra då jag hade lägre HB än vanligt då, eller om det kanske är järntabletterna, men de har jag ätit förr och mått toppen så borde inte vara det heller. Speciellt dåligt har det varit sedan i lördags. 
Men jag försöker äta så bra det går och dricka mycket vätska så förhoppningsvis går det över snart, men det är ju lite påfrestande. Tänkte träna idag och tvätta imorse men det blev inte av för jag mådde för illa för det.
 
Lägre HB sist än vanligt, men de tog ett snabbtest på blodcentralen innan jag fick ge denna gång och det såg bra ut.
Trött och illamående men har både ny tröja och nytt skal, det gör saken lite bättre.
 
Fina blommor till min älskling från hans familj <3
 
Och här har vi födelsedagsbarnet <3
1 elin stridh:

skriven

​​Intresserad av mitt senaste inlägg? Super bra som julklapp! Vill du veta mer om mirakel produkterna? Skulle bli superglad om du ville veta mer! :)

Kommentera här: