Min vecka

Hej peoples!

Har inte bloggat på ett tag eftersom jag varit borta, långt ut i buschen där det inte fanns nån dator!;P

Först på lördagen var det ju mor och fars 40-års fest så då hade ajg ju ingen tid, och sen på söndagen så skulle vi städa och sen åkte jag och lillasyster till farmor och farfars stuga, i buschen.

Sen var vi där och ja där hände det en massa!

Måndag:Då kom min farbror, faster och mina kusiner till stugan för att äta och fika tårta.

Tisdag:Då åkte ajg till skogen på morgonen mad min farfar och min farbror, som båda är jägare, och skulle fixa till älgpassen, och skjuta in gevären. Det var typ 60000 myggor där!

Onsdag:Då kom pappas moster och hennes barn (pappas kusiner som äär 12 och 8 år!) och badade och sen åkte jag och svettades på fotbollsträningen. Och sedan på kvällen så fich jag en fiskekrok i fingret, fast det var bara i ytterhuden men ändå!

Torsdag:Då åkte jag till fagervik och spelade matcher på mitt norden cup, stod i mål och höll nollan båda matcherna så nu har vi 6-0 i mål skillnad:D Sedan hade vi middag för att fira att mamma och pappa hade gift sig. och sen åkte jag, lilla syster, min farbror och min kusin och fiskade, och tro det eller ej, men jag fick 3 napp, en gädda som släppte, en abborre som en gädda försökte ta, och sen en liten pluttig gädda.

Det var min vecka det:D