Nu är det kyligt alltså...

Godmorgon!
 
Burr! Det är kallt hemma idag, runt nollgrdigt ute och jag tror inte husen hinner med riktigt när det gäller uppvärmingen. Eller så kommer de nya fastighetsägarna att hålla det på denhär nivån hela vintern. Kul i så fall.
Det är iallafall ljust på morgonen några veckor till vilket ändå gör det lite lättare att kliva upp måste jag säga ;)
 
Det blir en lång dag i skolan idag troligtvis. Föreläsning mellan 8.30 och 12.00 och sen grupparbete på eftermiddagen så det är väldigt svårt att säga där hur länge i blir kvar. Vi har precis börjat med biostatistik momentet och jag ska erkänna att jag är lite ringrostig, det var ändå tre år sedan jag höll på med statistik senast. Men det går bra ändå måste jag säga ,vi satt med SPSS igår och där kom en del minnen tillbaka ;)
 
 
Hoppas ni får en underbar dag <3

Redan oktober!

Godkväll hjärtan!
 
Första oktober. Veckorna bara rusar förbi, men det gör inte så mycket känner jag, höstterminerna har aldrig varit mina favoriter så de får gärna springa förbi. Har precis tagit en lång dusch och druckit en kopp te efter en promenad med Carro som är på besök den här veckan. Så mysigt, speciellt då Timo är på utlok till på onsdag så jag slipper vara själv.
 
Kyligt har det börjat bli i Umeå nu, men än har inte hösten tagit över helt, löven är fortfarande till största delen gröna och kvar på träden för ovanlighetens skull. Jag hoppas de får sitta kvar någon vecka till och bli riktigt gyllengula innan de faller.
Bland det vackraste jag vet är ju guldgula träd insprängda bland gröna barrträd på bergssluttningar vilket det finns gott om längs E4an söderut, vilket passar mig utmärkt då vi ska ner till Sundsvall till helgen! Kanske har Umeå kommit ikapp när vi kommer hem igen, man kan ju få hoppas.
 
Åkte till Övik och firade vår 3-års dag i helgen!
 
Var på paradiset och spaade. Var mobilförbud så fick bli en bild på min outfit som jag är rätt nöjd med.
 
Sen käkade vi en riktigt god halloumiburgare på Public.
 
Underbar chokladfondant till efterrätt.