Dags för terminens biomedsittning!

Godmorgon hjärtan!
 
Eller morgon, klockan är efter 11 så det kanske räknas mer till middag ;)
Mulet idag, den här veckan med sol har hittills varit en besvikelse.
Jag ska strax fixa lite lunch och packa lite innan jag drar mig iväg till skolan för case presentation, sen blir det direkt hem till Sandra för att fixa mig och ha förfest inför terminens biomedsittning! Det ska bli riktigt roligt måste jag säga!
 
Dock är jag mör i benen efter att ha kört ben i en timme igår på gymmet så vi får se hur mycket dansande det blir på eftersläppet ;)
 
Innan gårdagens gympass. Kände mig stark ;)
 
Har fått dille på fruktsallader till frukost också. Antioxidanter for life <3
 
Hoppas ni får en underbar fredag!

Äntligen!

Alltså vänner!
 
Idag skiner solen!
Det spritter i kroppen, hjärtat rusar i bröstet och det känns som att allt kan hända!
Detta gör mig så lycklig!
 
 
Hoppas ni får en helt fantastisk dag!!

När ska vi se ett slut på regnet?!

Hej mina fina!
 
Jag trodde jag skulle få slippa regn idag, men tji fick jag! Jag hade klätt mig i klänning, strumpbyxor och vita converse, plattat håret och sminkat mig för att fira den första dagen på länge som väderapparna inte förutspådde regn. 
Jag hann typ 200 meter innan jag fick fälla upp paraplyet (som jag tack och lov hade tagit med mig i väskan i sista sekund innan jag lämnade hemmet) och försiktigt gå över löven och den blöta asfalten i ett försök att inte bli genomblöt och smutsig. Det gick ändå okej, bara några små lerfläckar - Sucess!
 
När jag sen kom hem från skolan slängde jag i mig lite soppa och två hårdbrödmackor innan jag och Timo åkte iväg till IKSU för att gymma. Det blev 45 minuter armar för mig och det kändes faktiskt riktigt bra!
 
Om det nu inte tänker komma nån snö så är det sånt här höstväder jag vill ha. Nån som kan fixa? Tack på förhand!