Hemma från Sundsvall

Godmorgon på er!
 
Här ligger jag kvar i sängen med en stor tekopp och ser snön dansa ner utanför fönstret.
Jag älskar dessa morgnar när jag kan ligga kvar i sängen en stund med lite youtube innan jag måste gå. Detta unnar jag mig inte när jag börjar tidigt av förklarliga skäl ;)
 
I helgen var jag hemma i Sundsvall och hälsade på föräldrarna och min nyligen utflygna lillasyster. Hon och sambon har verkligen fått det jätefint i sin lägenhet!
Annars blev det mest plugg, promenader och god mat, vilket alltihop var välbehövligt.
 
Idag är det sista föreläsningen för denhär kursen och i eftermiddag har vi presentation av våra labbresultat så jag hoppas att det går bra och smidigt så vi kan skriva klart labbrapporten helt imorgon.
 
Tog inga bilder denna helg, men denna är från förra helgen när jag och Timo gick runt Nydalasjön :)

Nu börjar utmaningen!

Godmorgon fina ni!
 
Första februari, helt sjukt! Nu ska väl de där soliga vinterdagarna komma när man får sån lust att åka skidor eller bara sitta ute med varm choklad (eller för andra vuxna, kaffe).
Välkommen hit!
 
Idag börjar mig månadsutmaning av inget onyttigt. Tar det ännu lite längre än bara att skippa godis, chips och glass så jag ska skippa alla snabba kolhydrater och raffinierat socker!
Det kommer nog bli en utmaning men förhoppningsvis så kommer jag känna någon skillnad i slutet av månaden. Om det är mindre trötthet, gladare humör, mindre PMS eller kanske en viktnedgång återstår att se, men det ska bli spännande att se eventuella effekter!
 
Vad kommer mer att hända i februari?
Tyvärr blir det lågt på träningsfronten, fick en omtenta och har tenta för den pågående kursen i slutet av februari så det kommer krävas att all vaken tid läggs på att plugga. Men det ska nog gå vägen, jag har ju pluggat till flera kurser samtidigt förr. 
 
Nu ska jag promenera till skolan för en timme med karriärplanering, sen är det en timme labbintroduktion för att sedan avsluta skoldagen med en föreläsning om autoimmunitet och tolerans. 
 
Februari 2015 ;)
 
Hoppas ni får en fin dag <3