Den är äntligen framme!

Godmorgon mina fina!
 
Förlåt att jag försvann från jordens yta iförrgår. När jag inte fick mitt paket och fick sitta hemma ännu en dag i onödan med PMS utan pojkvännen fick bägaren att rinna över och jag låg bara hemma och var ledsen och tyckte synd om mig själv.
Charmerande jag vet, men PMS makes you another person.
 
Igår passade jag på att umgås med Timo som kommit hem och beställde en ny leveranstid med jetpak. Den skulle komma mellan 15-17 men jag tog emot paketet 21 så det var ju lite senare, men nu har jag den iallafall!
 
Så fin och ska bli myckt test av kameran idag!
 
Snart ska jag och Timo börja promenera ner till stan och äta lunch tillsammans. Så mysigt!

Dessa broccolibollar alltså!

 
 
 
Så blev det dags för lunch i min väntan.
Jag bestämde mig för att prova broccolibollarna som jag köpte igår och åh så goda de var! Jag köpte ofta broccolinuggets i USA och dessa smakade precis som jag minns att nuggetsen smakade så jag är så lycklig!
Till det fick det bli liet fullkornsris, klassisk mix och ett stort glas vatten.
Recommend! 

Tips på aktivitet mottages!

Godmorgon mina fina!
 
Det är ännu en mulen dag i Umeå, men vad gör det när man troligtvis inte kommer stick ut näsan på hela dagen. Idag kommer jag nämligen inte röra mig ur fläckern tills DHL har varit här med mitt paket, om de nu så behagar att dyka upp 23.30 - So be it!
Eller röra mig ur fläcken måste jag kanske göra om jag ska kunna plocka iordning i lägenheten innan Timo kommer ikväll!
I och med att jag slutar så sent imorgon så går det inga senare tåg till Gällivare så då hade vi fått typ 24 timmar ihop så då löste Timo det med att åka ner hit idag istället <3
Nu ska vi bara bestämma vad vi ska hitta på på lördag. Det är ju vår andra årsdag och den första vi får fira som sambos. Är det nu sol så vore en höstpicknick mysigt. Jag var ju inne på nån typ av spa, men hittar bara rekomendationer om IKSU Spa och det låter inte så romantiskt måste jag säga ;)
Så jag ska väl spåna på någon annan aktisvitet som Umeå kanske kan erbjuda.
Alla tips är mer än välkomna!
 
En liten matsäck från midsommar efter en promenad runt Nydalasjön.