Åker till stugan i helgen!

Godmorgon fina!
 
Vaknade tidigt imorse då jag hade ambitionen att sticka ut och springa direkt. Detta stoppades dock då jag hade väldigt ont i magen så det får bli senare idag eller ev imorgon om det inte släpper.
Har som mål att springa 5 km 4 gånger denna vecka och jag har sprungit 2 gånger så behöver göra klart detta snart ;)
 
Idag ska jag åka till min farmor och farfars stuga och bli där över helgen. Det verkar som att det ska bli okej väder imorgon och på söndag så det blir nog jättehärligt!
 
Usel bild, men här är jag  stugan för många år sedan. Borde vara 16-17 år på bilden ;)

Det gick ju bra!

Fy så fuktigt det är i luften!
 
Var helt blöt när jag kom hem efter min 8 km promenad och det var inte enbart svett kan jag tala om utan luften är så fuktig så man blir aldeles klibbig och det känns som man andas vatten.
Härligt. Eller inte.
Detta betyder ju bara en sak-Att det blir åska imorgon.
Det är ju lite tråkigt då jag ska åka till min farmor och farfars stuga då och det hade varit trevligt med lite finare väder, men jaja det blir ju mysigt ändå!
 
Har precis ätit lite lunch. Keso blev det med lite krydda. Löjligt gott och så mättande!
Har ju en önsakn om att gå ner ytterligare 2 kg innan sommaren är slut så måste väl tänka lite på kosten om det ska gå...
Min totala viktnedgång sen förra juli är 6,3 kg så det går sakta men säkert frammåt.
 
 

Börjar se resultat!

Godmorgon fina ni!
 
Eller gomiddag kanske man säger nu då klockan närmar sig tolv på dagen ;)
Vaknade vid 10 och låg och drog mig rätt länge innan jag gick upp för att äta frukost. Var ute och sprang igårkväll så är rätt trött och är väldigt mör i benen så det tog verkligen emot att gå upp. Men upp kom jag och det blev grönt te, en banan och tre husmanknäcke med smör och salt. Snabbt och enkelt men ändå helt okej.
 
Nu håller jag på att samla energi för att gå ut på en promenad. Jag har ju som mål att gå minst 13000 steg per dag och jag har nu hållit det i 35 dagar så kan ju inte direkt bryta det nu ;)
 
Börjar se skillnad också så det är kul och en rejäl morot!
 
Gårdagens löprunda, helt okej tid tycker jag. Jobbigt som fan, men skönt när man är klar ;)