Packat klart i Umeå

Hej godingar!
 
Allt är packat här hemma hos Sofie nu och sista natten väntar. Helt sjukt! Fattar inte att tiden gått så fort!
Imorgon 9.18 går tåget enr till Sundsvall för att fira min födelsedag på måndag samt för att packa ner mitt rum och tvätta etc. Och naturligtvis plugga en hel del då jag har tenta den 19e, men det känns okej fakiskt.
Fick sms från MIO att min säng har kommit in så nu har den oron släppt (de trodde den skulle komma v.16 istället) och nästa vecka borde jag få sms om soffan (då den finns i lager).
Så exhalterad!
Är verkligen så redo att få bo själv, jag har ju faktiskt aldrig gjort det även om jag flyttat ut två gånger, hehe.
Och att äntligen få inreda efter hur jag vill ha det och använda alla mina saker som legat i lådor i typ 5-3 år!
 
Sen är det såklart lite sorligt att flytta ifrån Sofie som var så snäll och tog emot mig med öppna armar när jag behövde bostad, men då hon också letar ny lägenhet så hade vi flyttat ifrån varann inom en inte allt för vlägsen framtid iallafall.
 
Ni kommer att få massor med bilder och ska filma en massa under flytten och hur resultatet blir sen.
 
Tror inte ni ser hur sjukt mycket grejer det är i den högen. Resväskan är alltså en 28" (tror jag) och trunker rymmer en 40-60 liter plus att det ligger en massa plastpåsar fyllda med saker bakom.
 
Nä nu ska jag lägga mig och titta på SATC och ta det lugnt för jag har inte mått så bra idag. Har haft en konstig huvudvärk med illamående, så kunde inte gå till skolan. Hade något liknande för några veckor sen men denna gång kräktes jag inte som tur var, men fortfarande sjukt drygt!
 
Vi hörs imorgon <3

Kommentera här: