Framme!

Hej finaste ni!
 
Gissa vart jag befinner mig nu!
I mitt gamla hus i Jersey!
Jag är ju nämligen och hälsar på min värdfamilj här i lite mer än en vecka!
Åh så mysigt det var att se dem igen, som jag saknat dem!!
 
Så igår landade jag på Newark 12.00 lokal tid och Vilma (deras nuvarande Au Pair) kom och hämtade mig, verkligen jättegulligt!
Så vi åkte hem och åt lunch och pratade en massa, började se på en film och sen kom min värdmamma hem och vi pratade lite.
Sen följde jag med Vilma när hon skulle hämta barnen från skolan, och åh vad kul det var att överraska dem med att jag satt där i bilen! Sen när vi kom hem så fick alla sina presenter som jag hade med mig och de blev jätteglada så det var ju skönt att jag prickade rätt ;)
Sen satt jag och pratade med barnen medan Vilma och VM lagade middag och sen blev det en massa mer prat. Det känns erkligen inte som att jag har varit borta i 7 månader!
Sen kom VP hem och han hade nog inte förstått att jag skulle komma igår för han blev jätteförvånad, men jag tror att han tyckte att det var kul att jag kommit för att hälsa på :)
 
Sen gick jag och la mig vid 21.00 för då orkade jag verkligen inte mer. Då hade jag varit uppe i nästan 24 timmar och sovit dåligt natten före.
Så naturligtvis vakande jag 5.00 imorse men det gjorde inte så mycket, det finns ju andra Netflix serier här ;)
Så ikväll får jag hålla ut lite till bara så är jag snart i rytmen igen :)
 
Idag tror jag att jag och Vilma ska åka till mallet och strosa runt, jag ska köpa min nya telefon och lite annat smått och gott, och sen tror jag planen var lunch på The Cheesecake Factory!!!!
Jag tror inte den här resan kan bli annat än lyckad! ^^
 
Inhuserad i gästrummet! Och ja jag gör mig hemmastad ;)

Kommentera här: