Börjat packa!

Godmorgon!!
 
I och med att jag fick mitt flyg hem igår så började jag även att packa lite smått. Väskorna som pappa ska ta är snart klara, behöver bara väga dem för att se om något behöver flyttas om, men jag tror att de är rätt okej faktiskt.
På måndag kommer Linnéa hit med sina grejer och då tänkte jag även åka till mallet och införskaffa den sista resväskan som jag kommer behöva (förhoppningsvis). Jag har ju en dryg månad på mig att packa ihop allt men ju tidigare jag har väskor och allt desto bättre tänker jag.
Jag har så mycket saker, det är helt sjukt!
Jag ska dock rensa lite mer, skänka bort saker som jag inte kommer använda något mer, använda upp halvfulla produkter och se över om det är något jag kan lämna som V (den nya tjejen :D) eller nån av de andra au pairerna kan tänkas vilja ha :)
 
Detta kanske borde lämnas kvar tex...

Sweden, I am coming home!!

Hallå mina kära!
 
Idag fick jag äntligen min flight hem! Ni anar inte hur glad jag är och hur lättad jag är att jag får checka in två väskor. Jag är lyckligare än jag någonsin kunnat tro att jag skulle bli över något sådant så min hypotes att jag är redo att åka hem stämmer nog ;) Jag nästan grä när jag ringde mamma och Fanny idag.
Jag tänker inte säga exakt datum ifall Fannys föräldrar läser (förlåt!!!) men det blir i slutet av september.
 
 
Annars har jag bara jobbat idag.
Och tittat på The Big Bang Theory, jag fattar inte att jag inte sett det tidigare, det är ju som en serie gjord för mig xD
Nu är VS på kalas och jag är hemma med VD och hon vill vara ifred så jag passar på att uppdatera er lite ;)
Börjar bli dags att planera lite mat också, jag försöker vara vegetarian här borta numera (såg Earthlings-enough said!) så för mig blir det nog en vegetarisk quesadilla, sen får vi se vad jag hittar på för VD beroende på vad hon är sugen på.
Några idéer för barn som inte äter grönsaker, potatis eller kött som inte är i malen eller nuggetform? ;)