Jag är på G!

Godmorgon!
 
Har skjutsat barnen till skolan OCH varit och gymmat.
Ni läste rätt, hittills går allt väl. Bytte dag dock, så körde armar idag eftersom Lisa vill spinna på onsdag och det blir ju ben.
Gissa om jag är trött i armarna eller?! Som ni kanske kan gissa så är jag riktigt svag i armarna eftersom jag tränade fotboll i 9 år. Inte jättemycket armar där ;)
Så idag körde jag järnet! Lite svårt att veta vilka vikter man ska ta dock eftersom de är i lbs. Men efter att ha provat lite så tror jag att jag får till det ^^ Jag kunde knappt bära min gymväska till bilen efteråt, så trött var jag så det var väl alltid nåt ;)
 
Nu har jag precis dragit i mig en banan och en flaska vatten, (bästa återhämtningen tycker jag) och ska ta det lugnt en stund, kanske se om jag hittar någon rolig film att sysselsätta mig med ;)
 
 
 
Sjukt nöjd tjej kan jag intyga ;)

Stack ut på en runda

Stack ut på en liten promenad förut. Kändes sååå bra att få röra på sig lite. En lagom runda också, det är lite svårt att hitta ställen att gå på som sagt då det knappt finns några gångvägar eller dylikt, men denna funkade rätt bra, så får se om jag går den igen snart^^
 
Imorgon blir det gym igen, tänkte köra ben och mage och sen på onsdag köra armar och rygg och kondition/fettförbränning på fredag. Då har jag tre pass i veckan så kan jag lägga till mer om jag önskar sen. Blir nog super tror jag ;)