Starbucks missen :(

Godmorgon!
 
Direkt efter att jag skjutsat barnen till sina skolor åkte jag till gymmet. Träffade Caitie där och körde i lagomt tempo och det kändes bra, lite slö i musklerna och trött i lungorna, men jag körde en timme och jag lever fortfarande så det var nog okej ;)
 
Sen åkte jag till Starbucks för att köpa varm choklad och bara åka hem och mysa lite. Så köpte den och åkte hem utan att smaka eftersom de är så varma (brände tungan igår!) och när jag tog en sipp när jag kom hem insåg jag att det inte var choklad. Inte bara.
En tydlig kaffesmak om med, så det smakar typ som kaffe med lite chokladtoning.
Om jag slängde den?
Är ni tokiga!
Den kostar ju över 3 dollar! Den ska drickas upp till varje pris!
Även om kaffe är det absolut värsta jag vet.
Vem vet, kanske jag lär mig dricka det under det här året ;)
 
Muggen är ju fin iallafall :)
 
Hörde btw att det ska öppnas en Starbucks i Stockholm. Eller flera. Awesome! Då är det kanske 5-10 år innan vi har det i Sundsvall ;)

Froyo <3

Det blev bara jag och Caitie, men det var lika trevligt det.
 
Vi satt och pratade med varm choklad, froyo och sen blev vi bjudna på soppa av kvinnan som jobbade på froyostället. Helt okej alltså ;)
 
Ser ni glassen där under? ;)
 
Sen blev det jobb. Hämta barn, skjutsa barn till aktiviteter. Hem och mata barn. Skjutsa VD till fieldhockey. Hämta VD från fieldhockey. Sen slutade jag för dagen och vilade och tittade på Maria Montazami ;)
Nu är klockan 10 och jag ska försöka sova då jag varit astrött de senaste mornarna, antagligen eftervågen av min lååånga förkylning :)
 
Godnatt!

Social Security

Godmorgon!
 
Började dagen som vanligt med matfix och barnskjutsningar.
Sen skulle jag till Social Security Office och GPSen hittade det inte så åkte hem, VM hjälpte mig så efter ca 15 minuters trix så fick vi till det och jag åkte iväg. 20 minuter på highway och sen 45 minuter i väntrum, och 25 minuter hem. Så nu är jag med Social Security Number!!
 
 
Nu ska jag ner till centrum och äta froyo med några andra Au Pairer! See ya' later! :D