3 månader!

Jojomän, idag har jag tillbringat 3 månader i Staterna!
 
1/4 av mitt år är förbi. Herre min skapare, vad fort det gick! Bara 9 månader av jobb kvar, 10 tills jag kommer hem till vackra Sundsvall igen.
Ibland saknar jag Sverige något så sjukt.
Värre kommer det bli då Jimmy, den lilla förrädaren åker hem på måndag! Lämnar mig som ensam svensk bland amerikanerna. Dålig stil huh?
Nä, men det kommer bli konstigt att vara enda svensk i gruppen.
 
Ibland vill jag bara packa väskorna och ge upp, men jag vet att jag skulle vara så otroligt besviken på mig själv om jag gjorde det. Andra dagar så vill jag aldrig lämna det här landet. Men det är väl så det ska vara, ett år känns långt men det är som en fjärt i rymden och innan jag vet ordet av så kommer jag sitta där på flygplanet påväg hem till Sverige igen.
 
 

Kallt som f*n!

Nä men tjena!
 
Blev inget gym imorse då jag hade en hemsk huvudvärk. Jobbade på morgonen och ramlade sedan i säng när jag kom hem. Sov nån timme. Nu är det bättre så tittar på en film. Ska snart åka och handla det VP missade att köpa igår.
 
Kallt är det idag tyvärr, -11 var det imorse men nu är det 0, tack och lov! Ska det vara kallt så ska det finnas snö säger jag.
Man märkte att det var kallt för bilen ville inte växla upp, körde på över 3000 varv hela vägen, kändes inte bra alls xD
 
A little throwback. Bloggade jag ens om Teddybears? Det kanske jag inte gjorde, såg dem i somras iallafall xD

En söndagförmiddag

Hej loves!
 
Skypeade med familjen imorse som vi brukar varje helg. Det är så mycket som händer så vi pratade i 1 timme och 20 minuter!
Saknar min tokiga familj! Men det är bara 139 dagar tills de kommer hit nu! Det går så fort! :D
 
Var på en svensk julmarknad idag. Haha, vi går bara på marknader, det är det enda vi gör xD
Nä men det var kul, det var till och med ett luciatåg! Grät nästan, så söta var de!
 
Underbart söta barn!
 
De sålde lite smått och gott.
 
Köpte godis! Norska non stop av nån anledning, är det inte billigare att importera svenskt? Nä men det smakar ju likadant xD Dumle älskar tydligen barnen, så bjöd dem i bilen hem, snäll som jag är ;)
 
Har köpt ett nytt läppbalsam. Med färg. Jag har inte vita läppar längre! Trivs som fisken i vattnet.
Från Revlon.
 
Inveg min nya tröja från American Eagle! Sååååå mjuk och varm, looove it! :D