Undvika plugg till varje pris!

God kväll käraste ni!
 
Borde skriva franska. Borde skriva personligt brev till au pair ansökan. Borde skriva en novell. Ändå går Magnus Betnérs klipp varma på youtube.
Varför är det så att när man borde plugga så lägger hjärnan av och det slutar med att man tittar på ett tvprogram som man egentligen inte gillar, men som just då så är så livsviktigt att se på?
Jag har heller aldrig haft så starka städimpulser som när jag egentligen borde plugga, och det är inte småstädning vi pratar om nu. Det är rensa garderoben, eller en bokhylla, sortera böcker efter bokstavsordning, gamla skivor och spel i bokstavsordning, eller att sortera smink.
Allt annat än plugg är på mycket viktigare. Problemet är väl att det är så jag hanterar stress, men det orsakar ju bara mer stress när man inte är klar med uppgifter som man borde gjort färdigt.
 
Jaja, myskläderna är på. Jag har även tjuvat lite från påskgodiset, men jag har kommit fram till att det är okej att göra när man är snart 19 år.
 
Stolt över att jag kan ta beslutet att äta godis själv när jag är 19 år.
Och så blev jag 14 igen. Liten och osäker. Var det bara jag som hade ärmarna över händerna i den åldern?
 
Vad tycker ni om min nya hoodie btw? Ett inköp från London som jag inte hunnit visa er ännu. Från Victoria's Secret.
 
Nä nu ska jag fortsätta att undvika plugg, see ya'

Nya skålar!

Hej älsklingar!
 
Målen från förra veckan gick åt skogen, blev sjuk igen så jag hann bara med 3 pass, och socker kunde jag inte motstå. Vatten drack jag som en uttorkad kamel dock, så en punkt klarade jag.
Jobbade hela helgen dock med risiga lungor och fulla bihålor. Tappade rösten mitt i konversationer med kunder, men det kunde ha varit mycket värre.
 
Åkte till DollarStore med farmor och farfar idag. Det öppnade för många månader sen och jag hade ännu inte släpat mig dit. En stor burk godis och två skålar fick jag med mig därifrån.
 
 
 
 
Kan vara de finaste skålar jag sett på länge och till priset 30 kr för två! Som en fis i rymden!
Nu har jag något mycket sötare att äta min morgongröt i ^^