Massor som hänt

Hej beauties!
 
Long time no see!
 
Internet var uruselt på skolan så det blev inga fler inlägg därifrån.
Anyway så lärde vi oss lite av varje, bla. första hjälpen och HLR.
 
Igår kom jag hem till familjen efter 4 timmars bussresa. De hade gjort en skylt och hade med sig blommor och när jag kom hem till mitt rum stod det en korg på skrivbordet med choklad, armband (två som barnen gjort), en tröja och två presentkort, ett på starbucks och ett på bion.
Sen packade jag upp mina saker och överlämnade deras presenter. Lego och godis till pojken, pennor och choklad till flickan och fin choklad till föräldrarna.
Det verkar som att de blev glada ;)
 
Idag åkte vi till matbutiken för att handla så jag passade på att handla shampoo ch balsam och en stoooor ben&jerry,de är riktigt billiga här!
 
(Mamma, jag blir nyttig igen när de börjar skolan ;) )
 
Sen åkte vi till köpcentret och fixade mobilen som jag ska ha här så att jag kan kontakta föräldrarna och de mig om det behövs. Gissa om köpcentret var stort! Och massor med märkesgrejor. Tror jag vet vart en hel del av min lön kommer hamna ;)
 
De två armbanden som jag fick!

Resan gick bra

Hej lovelies!
 
Har rast på skolan nu så tänkte passa på att skriva ett inlägg ;)
 
Flygresan gick skitbra och det var inga problem med några papper när man skulle in. Det enda var att helt plötsligt fick två ryska familjer gå om oss i kön till passkontrollen. Sen när vi väntat p ådem i 15 min så stängdes kön och vi fick byta.
Men annars har allt gått som smort.
Skolan är helt okej, delar rum med två tyskor och de är schyssta.
 
Nu måste jag ner innan nästa lektion börjar, annars får jag läxor och det vill jag ju inte ;)