Naturkunskap

Jag tänkte visa lite bilder från Naturkunskaps-labben vi hade idag:)Tre olika prover från tre olika sjöar! Vi har alltså droppat i lite BTB i dem för att avgöra skillanden.Och här har vi BTB:n själv:)


Och såhär ser äkta naturare ut då. Fredrika och Emma:)Den här bilden är dock inte från idag, men jag tänkte att ni vill se hur jag ser ut när jag är riktigt less på skolan, och vill sluta för dagen;)Snart ska jag hjälpa pappa att laga mat, för det är bara vi hemma. Mamma jobbar och Ellinor är i sitt andra hem-stallet- så jag och pappa ska äta själva:)

Just ja, min taklampa gick sönder nu i veckan, så om nån timme lär det vara kolsvart här inne. Jag hade inte tänkt på hur beroende jag är av min taklampa innan den gick sönder. Allt blev plötsligt så komplicerat. Som att sminka sig på morgonen. Jag får rikta sänglampan mot spegeln för att kunna se vad jag gör! Jag vet I-lands problem;) Men nu har ju pappa kommit hem som tur är, så nu får han fixa den (Och nej det är ingen vanlig glödlamps-lampa utan en med spotlights så jag kan/får/ska inte byta den själv, hade det varit en vanlig glödlampa hade jag ju klart det själv förstås.)
Kommentera här: