På väg

Hej allihopa!

Jag  ska börja med att be om ursäkt för mitt urdåliga bloggande, men det har varit mycket prov såhär innan lovet, så det har mest varit plugg för min del.

Jag är sjuk igen. Feber. Precis som förra gången vi skulle åka nånstans. Skit.

Aja, nu är jag på väg till arlanda för att sedan flyga till Kreta. Jag vet inte hur det är med internet där nere, så det blir kanske inga inlägg, men isåfall så skriver jag och lägger ut bilder när jag kommer hem.


(Egentligen är det fredag kväll nu, så nu ska jag sova, så jag kanske blir frisk)


Ha ett underbart lov nu!


Ett litet inlägg

J*kligt dålig uppdatering, men det har varit fullt ös hela helgen, med släktträffar, Boda Borg och plugg, men nu så ska jag skiva lite:)

Om en halv timme ska jag och pappa på gymintroduktion på Friskis & Svettis, för att se om vi vill skaffa gymkort, något jag är säker på att jag vill iallafall, och jag hoppas att pappa är på också!
Och varsågod och tyck att det är barnsligt (eller vilket ord ni nu vill använda) att gå till gymmet med sin pappa, men jag tycker att det är jättebra, för då kanske pappa börjar träna lite, vilket vore väldigt bra för honom, och sen så gör vi ju något tillsammans. :)

Jag ska ev. och jaga på lördag, men vi får se, det är inget besämmt ännu (och nej, jag skjuter inte, jag följer bara med för att titta på), det beror lite på hur farfar mår då.

Det var väl ett litet trevligt inlägg?;)


Naturkunskap

Jag tänkte visa lite bilder från Naturkunskaps-labben vi hade idag:)Tre olika prover från tre olika sjöar! Vi har alltså droppat i lite BTB i dem för att avgöra skillanden.Och här har vi BTB:n själv:)


Och såhär ser äkta naturare ut då. Fredrika och Emma:)Den här bilden är dock inte från idag, men jag tänkte att ni vill se hur jag ser ut när jag är riktigt less på skolan, och vill sluta för dagen;)Snart ska jag hjälpa pappa att laga mat, för det är bara vi hemma. Mamma jobbar och Ellinor är i sitt andra hem-stallet- så jag och pappa ska äta själva:)

Just ja, min taklampa gick sönder nu i veckan, så om nån timme lär det vara kolsvart här inne. Jag hade inte tänkt på hur beroende jag är av min taklampa innan den gick sönder. Allt blev plötsligt så komplicerat. Som att sminka sig på morgonen. Jag får rikta sänglampan mot spegeln för att kunna se vad jag gör! Jag vet I-lands problem;) Men nu har ju pappa kommit hem som tur är, så nu får han fixa den (Och nej det är ingen vanlig glödlamps-lampa utan en med spotlights så jag kan/får/ska inte byta den själv, hade det varit en vanlig glödlampa hade jag ju klart det själv förstås.)