Min Syn På Vegdebatten

Hej bloggen!

Huvudvärk idag igen, men det beror nog mest på sömnbrist, det börjar verkligen tära på mig nu, det där med att sova dåligt. Jag vet faktiskt inte orsaken till det, men jag hoppas att det slutar snart, jag är riktigt less på att vrida och vända mig till 4 på morgonen.

Vi var på teater i skolan idag, Frossa hette den, och handlade om klimatförändringarna, och som ni förstår så kom det såklart en kommentar om hur mycket koldioxid köttindustrin släpper ut. Jag är så otroligt less på det!
Visst att det släpper ut koldioxid, men snälla, gör det inte det om ett lejon dödar en antilop också? Människor är rovdjur- ja jägare och samlare, men inte bytesdjur. Vi har ögonen frammåt på huvudet precis som alla andra jägare- och det kommer inte att hjälpa världen genom att alla blir vegetarianer. Men de som säger detta verkar inte fatta att deras kaninmat fraktas över hela världen, och det är ju jättebra för klimatet. Skulle inte tro det va.
Nä, ät varierad kost som är närodlad med små undantag då och då, det är mitt tips. Och snälla, sluta bry er så j*kla mycket om vad alla andra gör. De som vill bli vergetarianer, låt dem bli det, och de som inte vill- mig inräknad- låter bli.

Kommentera här: