Trevlig Helg

Hej bloggen!

Slutade ett idag och efter skolan så har jag packat för jag åker till husvagnen i helgen, så tyvärr blir det inget bloggande förrän på söndag.

Trevlig helg kära läsare,

Luftslottet Som Sprängdes

Hej bloggen!

Ganska lugn dag i dag, ett prov och ett läxförhör, ingen big deal.
Efter skolan gick jag till hemköp för att köpa en cola till min stackars lillasyster som ligger hemma och är sjuk.

Kom precis hem från ännu en svettig fotbollsträning. Jag vet inte hur det är med er, men jag blir jätte pigg av att träna på kvällen, så jag kan nog inte hoppas på någon speciellt bra sömn i natt heller tyvärr, nåja vi ska till husvagnen i helgen så då hinner jag väl sova i kapp mig.

Finns nog inte mycket mer att säga än att jag har sett Luftslottet som sprängdes idag. Precis som mina förväntningar, alltså otroligt bra. Hela serien är absolut värd att se. Ni har väl inte missat att den ska visas på 1:an från och med den 20 mars? Gissa vem som kommer sitta bänkad i soffan varenda lördag!:)

 

God natt,

Min Syn På Vegdebatten

Hej bloggen!

Huvudvärk idag igen, men det beror nog mest på sömnbrist, det börjar verkligen tära på mig nu, det där med att sova dåligt. Jag vet faktiskt inte orsaken till det, men jag hoppas att det slutar snart, jag är riktigt less på att vrida och vända mig till 4 på morgonen.

Vi var på teater i skolan idag, Frossa hette den, och handlade om klimatförändringarna, och som ni förstår så kom det såklart en kommentar om hur mycket koldioxid köttindustrin släpper ut. Jag är så otroligt less på det!
Visst att det släpper ut koldioxid, men snälla, gör det inte det om ett lejon dödar en antilop också? Människor är rovdjur- ja jägare och samlare, men inte bytesdjur. Vi har ögonen frammåt på huvudet precis som alla andra jägare- och det kommer inte att hjälpa världen genom att alla blir vegetarianer. Men de som säger detta verkar inte fatta att deras kaninmat fraktas över hela världen, och det är ju jättebra för klimatet. Skulle inte tro det va.
Nä, ät varierad kost som är närodlad med små undantag då och då, det är mitt tips. Och snälla, sluta bry er så j*kla mycket om vad alla andra gör. De som vill bli vergetarianer, låt dem bli det, och de som inte vill- mig inräknad- låter bli.