Grov planering av dagen

Hej!

Jag vaknade ganska sent idag, så jag har precis ätit frukost, och nu tänkte jag skriva ett litet blogginlägg och sedan gå ut och jobba/sola lite;)

Ska ev på gatufesten lite senare med mamma, pappa och lillasyster, så det blir väl kul, det är ju dem som har pengarna;)

Sen ska jag försöka springa ett varv i elljusspåret, har ont i höften, det är nån nerv eller nått som kläms där, så  det gör fasligt ont, men som sagt det är smärta och inget farligt, så jag får bita ihop.

Och i kväll gör familjen hemmapizza, sen ska jag och lillasyster peelas, för imorgon ska vi på spraytaning med min blivande faster, så vi blir bruna till bröllopet.


Städtanten

God middag!

Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt. Jag har skurat hela balkongen, så nu är den ren och "fin" igen. När all smuts var borta såg jag att det behöver målas om också... så imorgon ska jag göra rent det sista (utsidan) och sedan måla på lite, så det blir vitt och fint igen!

I morse var jag också med mamma och pappa på clas ohlsson (stavning?) och köpte lite grejer till min farbrors bröllop, säger inte vad, eftersom det ska bli en överraskning;)

Sedan kom pappas moster och hämtade grejerna för hon ska fixa till det lite.

Inga planer för kvällen, men funderar på att ringa någon trevlig person och hitta på något, annars kommer jag bara sitta vid datorn och häcka resten av dygnet.


Men det är inte bara balkongen som var "stökig" titta mitt skrivbord;


Men med vidare eftertanke så borde jag nog städa lite innan jag ringer någon... ;)

Vad har ni för planer för kvällen?


Shopping, Värmebölja och Festligheter

Hej!

Följde med mamma på stan idag, eftersom hon behövde hjälp med att hitta en peelingkräm och en födelsedagspresent till min pappa.
Jag hittade själv en söt baseballjacka på Gina. Fick den för 99 eftersom jag hade nåt stämpelkort;)Jag tog en svart eftersom jag har en svaghet för just svart. Tack för tipset Jessica! (I min familj kan vi ju låtsas att H:et står för Hedberg;p)

Jag måste bara säga att det var kaos på stan idag. Gatufesten börjar ju nu och det var så otroligt mycket folk där trots att det var nästan 30 grader ute.

Grattis Gary på 16-årsdagen! Hoppas du har haft en rolig födelsedag! :D<3

Jag ska ju vara tärna på min farbrors bröllop nu på lördag, och jag har ju lovat att visa klänningen som jag ska ha då (min lillasyster ska ha en likadan).


Det är ju guldtema, så den här klänningen är ju perfekt;)
OBS! Bilden är kopierad från företaget som syr klänningarnas hemsida!