En tisdag morgon

Hej bloggen!

Igår mellan samhälle och engelskan blev jag hängig och idag mår jag piss. Det sätter sig alltid i lungorna så jag har jobbigt att andas och hostar mest hela tiden.

Typiskt att min lillasyster också är sjuk, så nu kan ingena av oss gå till skolan. Och vi har elektriker hemma så vi måste sitta i vardagsrummet istället för att sova vidare:(


Sitter i skolan

Hej bloggen!

Sitter i skolan och väntar på att Engelskan ska börja. Vi har precis haft Samhälle. Det blir nog inte så jobbigt som jag oroat mig för. Men så är jag ju riktigt bra på att oroa mig. Jag måste sluta med det, det blir ju aldrig som man befarat iallafall.

Pappa har fixat busskorts skiten nu så nu kan jag åka buss igen:)

Det blir nog ingen tträning för mig idag, känner mig hängig, ont i halsen och så, fan. Jag börjar bli less på det här, jag blir alltid sjuk i början av skolåren, man hoppas ju på en förändring, men icke sa nicke, jag blir lika sjuk jämnt.

Nä nu kommer läraren snart så jag ska hämta rätt böcker i skåpet


Biteline pizzor och datorväskor

Hej bloggen!
Självklart komm
Nyss hemkommen från Birsta.

Det blev en ny skolväska, eftersom datorn inte gick ner i den gamla:) Bilder kommer i nästa inlägg, eftersom jag sitter vid den bärbara nu och bilderna är på på den stationära;P

En ring blev det också, även här kommer bilder senare.

Nu är mamma och pappa på väg för att hämta min kusin och pizzorna. Är hungrig som en varg, så det ska bli riktigt gott med biteline!

Nu i veckan ska det komma ett paket från h&m.se, det skulle ha kommit förra veckan men än har jag inte sett en skymt av det. Hrm.. hoppas det kommer snart. Jag älskar att prova grejer för första gången^^

Självklart kommer jag lägga ut bilder på kläderna när de kommer:D

Om det är någon som stör sig på alla mina smileysar så ber jag om ursäkt, men det är sån jag är, jag älskar smileysar och tycker att de gör texter mycket roligare. Jag vet att det finns de som inte håller med, och det är ju tråkigt, men jag är väldigt possitiv så smileysar är riktigt Isabellhedberg;)